Aikuispartio

Harjun Partiotytöissä toimii aikuispartioryhmä nimeltä Käpyosasto.

Partiossa kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret, mutta myös aikuiset voivat harrastaa partiota. Aikuispartiossa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin, kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan apuna partiotoiminnan mahdollistamisessa lapsille ja nuorille. Ryhmän tekemiset eivät ole velvoittavia, vaan voit itse valita, kuinka paljon olet toiminnassa mukana ja mitä haluat partiossa tehdä.

Ryhmä järjestää itselleen erilaisia partiomaisia aktiviteetteja osallistujien toiveiden mukaan: esim. retkeilyä, kädentaitoja, uusien taitojen opettelua ja mukavaa yhdessäoloa noin 4-6 kertaa vuodessa. Lisäksi Käpyosasto on mukana myös muussa lippukunnan toiminnassa, esim. tapahtumien järjestämisessä ja leireillä. Aikuiset partiolaiset voivat myös osallistua erilaisiin koulutuksiin sekä paikallisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Partion jäsenmaksu on noin 80 euroa vuodessa. Myös aikuiset vapaaehtoiset maksavat jäsenmaksun. Lisätietoa jäsenmaksusta löytyy Suomen Partiolaisten nettisivuilta:
https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Ryhmä on tarkoitettu yli 22-vuotiaille (yläikärajaa ei ole), eikä aiempaa partiokokemusta tarvita.

Käpyosastossa on tilaa uusille jäsenille. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja ryhmän toiminnasta saa Käpyosaston yhteyshenkilöltä: Tiia Hintsa partio.tiia(a)gmail.com tai 0400485463.